Mina barnsliga program

”Gumman blå och sagorna” är en sagostund för barn i alla åldrar. Jag berättar min egen saga om Gumman Blå. Det är hon som bor i stugan i blåbärsskogen, med sin hatt och sin katt och sin igelkott. Gumman Blå älskar SAGOR. Hon läser för Andersson (som kommer på onsdagarna)
och för katten varje dag.
En dag bestämmer hon sig dock för att resa till staden för att läsa sagor för barnen… Det slutar med att jag (som då är Gumman Blå) högläser en klassisk saga.
Jag inramar det hela med stämningsfull musik, spelad på spännande instrument.
En gumma, tumpiano, kruka, musharpa m. m. ”Gumman blå” roar barn, både stora och små.
Cirka 30 minuter.

”Krax & Flax får ett fax” är ett musikaliskt teater-spektakel med Kraxiebolaget Häx & Kråk.
De välmenande häxkråkorna Krax och Flax från Kraxgalaxen ”fixar det mesta och allt till det bästa” tack vare sin osynlige vän den magiske mästerkocken Ovarios. Hans hemliga recept – Trollsoppan – är oumbärlig för häxkråkornas arbete i Det godas tjänst. De onda – jättemyggorna Krix och Stix – hotar att med sitt elakselexir smitta ner hela jorden. Kraxiebolaget får ett fax därifrån – ett nödrop om hjälp – och det är bråttom…
Kraxiebolaget Häx & Kråk består av mig själv och Anki Möller. Tillsammans skrev vi manus, sångtexter och musik. Vi spelar afrikanskt tumpiano, gitarr, fiol, fantasifulla rytminstrument samt alla roller i föreställningen.

Mina vuxenprogram